Tita Wolf & Rick Willemsen

Door de gedeelde liefde voor kleinkunst en herkenning en erkenning van elkaars waarden en vakmanschap, bundelen Rick en Titia in 2017 hun krachten. Dat resulteert in eerste instantie in een training Pitchen & Storytelling in 2018. Vijf jaar samenwerken, vele theaterbezoeken en intense gesprekken over storytelling, ethiek en leiderschap, komt nu tot uiting in dit boek.

titia wolf

Titia Wolf

Titia Wolf (1968) helpt als adviseur, storycoach en trainer professionals in zowel profit als non-profit bedrijven de kracht van verhalen in te zetten bij grote en kleine organisatieveranderingen; Storytelling om jouw persoonlijke of organisatie kernwaarden tot leven te brengen, om de koers betekenis te geven en daarmee je mensen in beweging te krijgen (www.titiawolf.nl). Haar motto is ‘play, flow, grow’. Na haar doctoraalstudies Communicatiewetenschap en Bestuurskunde werkt ze als trainer en managementconsultant bij een groot ICT-bedrijf. Zij specialiseert zich in procesmanagement en organisationele communicatie. Na zeven jaar in deze branche en een naderende burn-out hangt zij haar mantelpak, laptop en leaseauto aan de wilgen. Zij besluit het theatervak in te gaan. Een lang gekoesterde passie en communicatie in de meest pure vorm, aldus Titia. Zes jaar later, na afronding van haar kleinkunstopleiding staat zij drie jaar op het podium. Haar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven combineert ze sinds 2007 met het theatervak. Met (business) storytelling komt alles samen en in 2013 start zij met de opleiding tot Chief Storyteller aan de Storytelling Academy, waar zij nu ook als docent werkzaam is. Titia weet met een analytische blik en veel enthousiasme storytelling in organisaties als een effectief en authentiek veranderinstrument aan haar opdrachtgevers over te brengen en in te zetten.

adviseur
storycoach
trainer

icon

Persoonlijke waarden

Verbinding
Harmonie
Vreugde

icon

Professionele waarden

Speelsheid
Bevlogenheid
Vakmanschap

icon

Publieke waarden

Vrijheid
Zorgzaamheid
Geluk

rick willemsen

Rick Willemsen

Rick Willemsen (1965) is bijna 25 jaar team- en leiderschapscoach, trainer, facilitator en schrijver. Het trainersvak leert hij bij (Boertien) Vergouwen Overduin, waar hij ook een aantal jaar partner is. Zijn motto is ‘Leren verrijkt organisaties!’ en hij heeft sinds 2016 zijn eigen bedrijf Yelllow, label for learning & leadership (www.yelllow.nl). Hij richt zich vooral op persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Met zijn boek over authentiek leiderschap ‘Echte leiders in echte organisaties’ (in 2011 genomineerd voor Managementboek van het jaar) en zijn boek PITCH! (2014) inspireert hij mensen bij het vinden van hun eigen koers en authenticiteit. In de periode 2016-2020 specialiseert hij zich verder in familie- en organisatie-opstellingen bij Phoenix Opleidingen en het Bert Hellinger Instituut. Aan de hand van het levens- of organisatieverhaal leert hij zijn deelnemers patronen en thema’s op een effectieve manier te duiden en deze bespreekbaar te maken. Met een systemische blik, een opstelling en het kiezen van waarden, met altijd als doel je bewust te maken van je persoonlijk leiderschap of lidmaatschap van een groep.

leiderschapscoach
trainer
schrijver

icon

Persoonlijke waarden

Liefde
Authenticiteit
Ambitie

icon

Professionele waarden

Creativiteit
Professionaliteit
Ondernemend

icon

Publieke waarden

Vrijheid
Gezondheid
Geluk